Actueel

Leden van Larens Behoud corrigeren hun wethouder, fractie en bestuur over sloop op de Brink.

Leden van Larens Behoud corrigeren hun wethouder, fractie en bestuur. In een ledenvergadering hebben de leden van Larens Behoud – na heel veel protesten uit het dorp – hun fractie van gedachten doen veranderen. Als je geen lange termijn visie hebt, wordt alles – zeker vlak voor de verkiezingen – vloeibaar . . . zeker bij Larens Behoud 🙂

Lees meer

Houd de BEL bij elkaar

BEL partijen stuurden op 17 januari j.l een gezamenlijke brief aan Gedeputeerde Staten Noord Holland onder de titel: ‘Houd de BEL bij elkaar’. Helaas bleken slechts drie partijen uit Laren dit verzoek te ondersteunen: Liberaal Laren, Larens Behoud en de PvdA. Voor de overige partijen is de BEL schijnbaar al verleden tijd . . . 

Lees meer

Kandidaten drie en vier voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Na Jacqueline Timmerman en Maria Klingenberg staat Rik Snoek op de derde plaats. Op de vierde plaats een bekende in de Larense politiek: Evert de Jong. Jacqueline: “Ik ben verschrikkelijk blij met de steun van Rik en Evert op de derde en vierde plaats. Daarmee hebben we ons verzekerd van voldoende financiële kennis en ervaring om de komende vier jaar gedegen financieel beleid te ontwikkelen en uit te voeren.”.

Lees meer