Actueel

Afkoppelen lost waterafvoer centrum niet op

Tekst Jacqueline Timmerman bij de Raadsvergadering op woensdag 27 juni 2018  Vanavond wordt er een besluit genomen over het nieuwe GRP (Gemeentelijk Rioleringsplan) met daaruit voortvloeiend grote financiële, ruimtelijk en persoonlijk-juridische consequenties voor de...

Lees meer

Lieve kiezers bedankt !!!!

Bij de verkiezingen vroegen wij u ons met uw stem de kans te geven bestuursverantwoordelijkheid te gaan dragen. Daar gaf u ruimschoots en vol overtuiging gehoor aan. Meer dan een kwart van u heeft ons dat vertrouwen gegeven: een coalitie te vormen en een wethouder te leveren. Door uw stem zijn wij in zetels verdubbeld en de tweede partij van het dorp geworden . . . Dank u wel !

Lees meer

Weinig nieuws . . .

Na de gemeenteraadsverkiezingen in Laren leek het voor de hand te liggen dat er een coalitie tot stand zou komen met Larens Behoud en Liberaal Laren. De laatste partij verdubbelde haar aantal zetels van twee naar vier. In onze uitzending van vorige week kon u horen dat Larens Behoud heeft gekozen voor voortzetting van de huidige coalitie met de VVD.

Lees meer

Maker ‘schotschrift’ wordt niet vervolgd

Vandaag stond dit kleine bericht in de Gooi en Eemlander, naar aanleiding van ons persbericht van vorige week over de anonieme brief die voor de verkiezingen was rondgestuurd over Liberaal Laren. In deze brief of schotschrift riep een ‘verontruste burger’ op te stemmen voor Liberaal Laren.

Lees meer

Persbericht: ‘ANONIEME BRIEF’ was rondgestuurd door boze ex-VVD’er.

Op donderdag 15 maart werd in Laren een dubbelzijdig A4 verspreid met kopieën van oude artikelen van Jacqueline Timmerman uit het Larens Journaal en een persoonlijke boodschap die zich fel tegen de vorige coalitie keerde.
De afzender komt uit Laren en blijk geen enkele actieve of passieve relatie te hebben met enige politieke partij in Laren – dus ook niet Liberaal Laren – maar is een boze ex-VVD-er die inderdaad als verontruste burger heeft gemeend zijn stemadvies voor Liberaal Laren op deze wijze te moeten verspreiden.

Lees meer

Persbericht: Larens Behoud houdt coalitie gesloten voor Liberaal Laren

Na een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek afgelopen week, heeft hedenmorgen informateur Leo Jansen in een kort gesprek aan Jacqueline Timmerman en Maria Klingenberg medegedeeld, dat hij als informateur het advies geeft dat Larens Behoud en VVD de komende weken als eerste de coalitie-onderhandelingen moeten gaan voeren. Ons wordt volgens hem geen enkele kans gegund.

Lees meer