Afgelopen middag heeft fractievoorzitter Jacqueline Timmerman aangifte gedaan bij de politie in verband met de verspreiding van een schotschrift dat doet vermoeden dat het door Liberaal Laren is verspreid. Jacqueline Timmerman heeft reeds afgelopen donderdagmiddag in een persbericht hiervan afstand genomen omdat dit niet van ons afkomstig is. Liberaal Laren staat niet alleen voor een open en transparant bestuur, maar ook voor open, transparante en vooral eerlijke verkiezingen.

Het is duidelijk geworden dat onze burgemeester niet als eerste het schotschrift heeft ontvangen, maar dat het is doorgestuurd door wethouder Ton Stam naar haar vakantieadres. Wie het vervolgens voor publicatie aan 6FM heeft aangeboden, aangevuld met eigen kop en commentaar van VVD en Laren Behoud, is vooralsnog onduidelijk. Met deze aangifte in de hand kunnen we zo mogelijk de waarheid van deze insinuerende berichtgeving achterhalen.

Wij zullen er alles aan doen de waarheid achter dit schotschrift boven tafel te krijgen en u hiervan op de hoogte te houden.

Liberaal Laren.

 

 

 

 

Share This