Actueel

Zuchtend stemt ook Laren in met BV Vervoer

Raad neemt motie regionaal vervoer aan met harde toezegging College
Na drie schorsingen bleek Fractievoorzitter Timmerman van Liberaal Laren bereid haar amendement (dwingende wijziging van het besluit) om te zetten in een motie. Die vroeg het college te onderzoeken hoe het nu precies zit en of het WMO-vervoer toch niet bij Latax kan blijven.
Uiterlijk 1 september moet dat duidelijk zijn. De motie kreeg aller steun.
De raad heeft dus besloten ook het WMO-vervoer naar de BV Vervoer te schuiven, maar zou blijken dat het toch anders kan, dan kan de WMO-taxi nog tot 1 januari bij de Regio worden weggehaald!

Lees meer
Betoog Liberaal Laren over voorstel bouw bij Golden River. Jacqueline Timmerman,  Gemeenteraadsvergadering 6 mei 2020

Betoog Liberaal Laren over voorstel bouw bij Golden River. Jacqueline Timmerman, Gemeenteraadsvergadering 6 mei 2020

Te groot, te massief, te opgeblazen om nog historiserend te zijn, te grote appartementen, perceelsoverschrijdend op monumentale ambtswoning, beeldbepalend groen verdwijnt voor steen aan de hertenkamp. En dat allemaal door negeren van recentelijk door de raad vastgesteld beleid.

Je kunt je dorp maar één keer verpesten. Liberaal Laren doet daar niet aan mee.

Lees meer
Gelukkig 2019

Gelukkig 2019

Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en liefdevol 2019. Dit nieuwe jaar staat in het teken van de vernieuwing van het bestemmingsplan Centrum. Vooral de invulling van de vrijgekomen grote gebouwen zoals Golden River en de Rabobank heeft onze bijzondere aandacht....

Lees meer

Afkoppelen lost waterafvoer centrum niet op

Tekst Jacqueline Timmerman bij de Raadsvergadering op woensdag 27 juni 2018  Vanavond wordt er een besluit genomen over het nieuwe GRP (Gemeentelijk Rioleringsplan) met daaruit voortvloeiend grote financiële, ruimtelijk en persoonlijk-juridische consequenties voor de...

Lees meer