Uiteindelijk om 23:41 uur komt het verlossende bericht dat mijn test negatief is en ik dus geen COVID-19 virus besmetting hebt. In de auto gesprongen en alsnog aan de laatste belangrijke stemming kunnen deelnemen.

Woensdagavond 9 september 2020 20:00 uur

Beste collega gemeenteraadsleden en college,

Dit weekend heeft mijn kleindochter mij waarschijnlijk een peuterspeelzaalvirus cadeau gedaan. Dit leidde voor mij in de loop van zondag tot griepverschijnselen. Omdat ik als raadslid mijn publieke verantwoordelijkheid wilde nemen en deze week diverse vergaderingen zou hebben, heb ik mij maandagmorgen op corona laten testen.  De uitslag zou ik binnen 48 uur ontvangen. Dus ruim voor deze raadsvergadering. 

Helaas heb ik tot op heden niets gehoord van de GGD. Hoewel mijn verkoudheid gelukkig al bijna over is, kan en wil ik niet het risico nemen zonder deze uitslag aan deze vergadering deel te nemen.

Gelukkig heb ik uit voorzorg  mijn bijdragen voor vanavond volledig op papier uitgewerkt, zodat Maria Klingenberg van Liberaal Laren deze namens mij kan verwoorden.

Ik wens iedereen een goede vergadering toe. 

Hartelijke groet,

Jacqueline Timmerman 

Fractievoorzitter Liberaal Laren

Share This