Even voorstellen:

Ik ben Anne-Marie Le Buhan, 39 jaar jong. Geboren in Frankrijk en ik woon al ruim 37 jaar in Laren. Een trotse moeder van een zoontje van 7 jaar en verpleegkundige van beroep.
Naast mijn werk heb ik nog een andere grote passie en dat zijn mijn dieren. In november 2021 heb ik ‘Stichting het Geitenweitje’ opgericht. Al ruim 25 jaar zorg ik daar, samen met mijn familie, voor dieren. Alle dieren die bij ons wonen hebben een rugtasje of medische zorg nodig.

Dieren en natuur verbinden mensen met elkaar! Als ik op het geitenweitje bezig ben, dan heb ik vaak zulke mooie gesprekken met mensen! Die verbinding is zo belangrijk en waardevol. Dat even elkaar vriendelijk groeten. Een stukje oprechte interesse in elkaar. De 5 minuten die je dan met iemand staat te praten, kunnen het verschil maken.
Daarom ben ik ook heel erg dankbaar dat het geitenweitje kan en mag blijven en er zelfs een tweede locatie bij komt. Want dit soort plekjes zijn zo ontzettend waardevol! En zorgen ook dat mensen in de druk die de maatschappij tegenwoordig op ons legt, even mens kunnen zijn. Even alle drukte kunnen vergeten en gewoon kunnen genieten.

Zorgen zit in mijn hart en ook ik wil graag zorgen dat ons Laren een mooi, groen, toegankelijk en veilig dorp blijft! Waar we zorgen voor elkaar, waar de natuur behouden blijft en waar de rust terugkeert in het dorp!

Ik hoop de aankomende jaren mijn steentje bij te kunnen dragen aan het behoud van Laren! 

Sponsorloop voor geitenweitje: https://www.laardercourant.nl/nieuws/algemeen/262965/sponsorloop-voor-het-geitenweitje-dat-moet-verhuizen

Share This