Ik ben in Utrecht geboren en getogen en heb Utrecht en ruime omgeving ook lang als werkgebied gehad. In 1987 ben ik beëdigd als makelaar/taxateur van onroerende goederen en heb mij vooral beziggehouden met taxeren van bedrijfsmatig o.g.  Sinds enkele jaren doe ik dat vanuit mijn eigen bedrijf(je). 

Ruim 9 jaar geleden kwam ik naar Laren omdat mij lief hier al woonde. In die 9 jaar heb ik het dorp goed leren kennen en in mijn hart gesloten. Een prachtig dorp met een grote verscheidenheid aan huizen, winkels, kroegen, restaurants en vooral een geweldige sfeer. Een oud dorp ook, dat het verdient om gekoesterd en behouden te worden. Wij zijn immers maar passanten in de tijd. 

Helaas bleek mij dat het de zittende coalitiepartijen het niet zo nauw namen met behoud van het dorp. Op de Brink de helft van de bomen kappen en omtoveren in een openbaar riool. Golden River slopen en vervangen door een veel te groot flatgebouw. De tennisclub een riante schenking doen om padelbanen aan te leggen. En de ‘Rabo’ slopen om alleen peperdure appartementen te bouwen. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van het visieloos ad hoc-beleid, achterkamertjespolitiek en ‘Den Haagje’ spelen. Niet in het belang van ons dorp en zeker niet in het belang van de inwoners. 

Dat moet echt veel beter kunnen en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Ik sta voor een helder beleid en je houden aan afspraken. De mensen die ons dorp hebben gemaakt tot wat het is en dagelijks voor en met ons bezig zijn, staan voorop. Niet één bepaalde groep, maar alle inwoners. 

Ik houd van duidelijke en open communicatie en wil graag met iedereen van gedachten wisselen. Open staan voor wensen, verlangens en ideeën van inwoners. Goed luisteren en bereikbaar zijn. Daar mag u mij aan houden.

Share This