Jeroen ten Kroode

Sinds enkele jaren ben ik betrokken bij de Larense politiek. In de afgelopen crisisjaren zag ik de gemeente keuzes maken voor het dorp waar ik me niet in kon vinden. Liberaal Laren bleek de partij te zijn waar ik mijn eigen ideeën terug zag.

De vele evenementen, de verstening, de enorme bomenkap en nu zelfs de dreigende sloop aan de Brink zijn voor mij zaken waarbij ik niet langs de kant kan blijven staan. Mooie dorpen als Laren zijn er niet veel en die moeten we behouden, zéker Laren.

Mijn familieroots gaan generaties terug in Laren. Veel verhalen over het Laren van toen zijn doorverteld en behouden. De vraag is hoe lang dit nog kan, want Laren is niet meer het Laren uit de verhalen. Het dreigt stads te worden.

Het dorp trekt veel publiek en verkeer aan, lang niet altijd in het belang van de Laarders. Met Liberaal Laren wil ik me vooral inzetten voor de terugkeer van rust in het dorp.

In de dagelijkse praktijk ben ik beleidsmedewerker bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, beter bekend als het RIVM. Hier heb ik geleerd naar de samenhang van zaken te kijken. Ook in de Larense politiek is dit belangrijk om tot een afgewogen besluitvorming te komen.

Wilt u weer meer rust in het dorp?

Stelt u het belang van Laren voorop?

Stem dan 21 maart op Liberaal Laren

Jeroen ten Kroode, Liberaal laren, lijst 5, plaats 12

Share This