De eerste twee kandidaten bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Jacqueline Timmerman weet zich als lijsttrekker dit keer vergezeld van Maria Klingenberg, die ook staat voor lokale zelfstandigheid, betrouwbaar bestuur en behoud van ons dorp. Dit zeer ervaren duo zal met verve de lijst aanvoeren.

Jacqueline: “Ik ben verschrikkelijk blij dat Maria de komende vier jaar samen met mij de kar in de raad wil trekken. Hoewel we ooit uit verschillende landelijke partijen zijn voortgekomen, richten we ons nu 100% lokaal op Laren.”. De samenwerking tussen Jacqueline en Maria was de afgelopen jaren als vanzelfsprekend, omdat beiden dezelfde liefde en doelstelling voor Laren hebben.

Maria: “Ik heb de afgelopen jaren gezien hoe Jacqueline met hart en ziel heeft gewerkt om Laren Laren te laten blijven. Het geeft mij nieuwe energie om dit samen de komende vier jaren te continueren.”.

Het worden vier belangrijke jaren omdat Laren mogelijk in een groter geheel kan worden opgenomen. Des te belangrijker dat een aantal zaken goed geregeld en vastgelegd zijn. “We gaan natuurlijk uit van zelfstandigheid,” zegt Jacqueline, “en zijn bereid hiervoor bestuursverantwoordelijkheid te nemen.”. En zoals Maria toevoegt: “Met hernieuwde energie gaan wij dit avontuur aan; ik heb er alle vertrouwen in.”.

Share This