Vandaag heeft de kiesraad formeel onze kandidaten goedgekeurd voor de periode 2022 – 2026

Zoals reeds bekend was, voert Jacqueline Timmerman wederom de lijst aan om haar partij de komende periode te leiden. Net als de vorige periode staat Maria Klingenberg weer op nummer 2. Evert de Jong continueert zijn raadslidmaatschap op derde plaats. Op nummer 4 een nieuwkomer: Boudewijn Oomkens direct gevolgd op nummer 5 door huidig raadslid Rik Snoek.

Nummer 6 is de bekende Diederik Sakkers, gevolgd door wederom een nieuwkomer Anne-Marie Le Buhan. Op nummer 8 oud raadslid Anne Visser en nieuw op de negende plaats Julia Lommel. Op plaats 10 ook nieuw op de lijst staat Sander van Dalen, gevolgd op plaats 11 door Ineke Spijker. Op de laatste vier plaatsen staan op nummer 12 Lonneke Veldkamp en op nummer 13 Hanny van Esterik. Afrondend met Johan van Wijngaarden op nummer 14 en op nummer 15 Hans Timmerman.

De komende weken zullen de kandidaten zich op deze website één voor één voorstellen en vertellen waarom zij zich politiek betrokken voelen bij ons dorp. Alweer 16 jaar staat Liberaal Laren als dorpspartij voor een open en betrouwbaar bestuur dat ons dorp voor iedereen leefbaar wil houden. We hebben het dorp te leen voor onze kinderen en kleinkinderen en de opdracht het net zo mooi en fijn te houden als het nu is. Een groene, mooie, schone en relatief veilige enclave in de oprukkende verstening om ons hen. Alle kandidaten onderschrijven deze uitgangspunten, houden van het dorp zoals het nu is en zullen alles doen dat te beschermen. We zijn diverse malen uitgeroepen tot het mooiste dorp van Nederland.

Laten we er alles aan doen dat écht te behouden . . .

Share This