Afgelopen week diende wethouder Liesbeth Boersen van de Blaricumse Partij haar ontslag is. Toen moest Blaricum op zoek naar een vervangende wethouder tot het eind van de huidige collegeperiode. We zijn trots dat Maria Klingenberg – als oud wethouder – is gevraagd om als vervanger in de vrijgevallen vacature bij de lokale partij in ons buurdorp te komen. Maria heeft zich drie jaar geleden met veel enthousiasme aangesloten bij Liberaal Laren en zo werden wij de eerste partij met twee vrouwen op positie een en twee 🙂
Gelukkig hebben we een deskundige opvolger om de vrijgevallen plaats in onze fractie in te nemen: Diederik Sakkers, die in maart formeel zal worden geïnstalleerd.

Diederik is vanaf de oprichting betrokken geweest bij Liberaal Laren en was diverse jaren lid van de Commissie Ruimtelijke Ordening. Vanwege werk in het buitenland en mantelzorg voor zijn moeder in een andere gemeente, was Diederik enkele jaren uit Laren afwezig. Echter met zijn terugkeer naar Laren vorig jaar, prijzen we ons gelukkig omdat hij nu moeiteloos de plaats van Maria op het gebied van ruimtelijke ordening kan overnemen. Hij is zich met veel enthousiasme al aan het warmlopen. . . .

Wij wensen zowel Maria als Diederik veel succes met deze verrassende nieuwe uitdagingen. Beiden gefeliciteerd!

Share This