Gelezen op de website van Larens Behoud:

2 mrt.- Het verbaast velen dat de VVD , met wethouder ruimtelijke ordening Ton Stam, op vele plaatsen in het dorp verkiezingsborden in de openbare ruimten en trottoirs mag plaatsen , vaak geketend aan lantaarnpalen. Maar dat is de VVD lijsttrekker kennelijk nog niet genoeg.

In een email aan de voorzitter van de Historische Kring Laren maakt Stam deze er op attent dat er “ogenschijnlijk in de tuin van de Kring” een verkiezingsbord van Larens Behoud staat. En de “ HKL moet toch een neutrale positie innemen” aldus de wethouder.
Onderzoek levert op dat het gaat om het bordje dat HKL-achterbuurman Frank Wegman heeft geplaatst. Ballistisch kadastraal onderzoek moet nog uitwijzen of het bordje daar op de centimeter juist staat. “ Maar aan mijn  kant van het muurtje kon ie de grond niet in” , aldus Wegman, die het bordje uiteraard laat staan. “Dat de wethouder van ruimtelijke ordening hier zelfs let op een paaltje van 3 centimeter, geeft wel aan dat hij de right man on the right place is” aldus Wegman “ maar ik hou het toch op Larens Behoud en wens hem bordenbeterschap”.

https://www.larensbehoud.nl/laren-in-het-nieuws/vvd-wethouder-stam-stoort-zich-aan-verkiezingsbordje-34043.html

 

Share This